H0usten Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Temmuz 2023 #21 reptile dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Maalesef değişen bir şey yok.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 7 Temmuz 2023 #22 Araştıralım bakalım. İmkanınız varsa ve sisteminiz yetiyorsa direkt Windows 10'a da geçebilirsiniz.
H0usten Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Temmuz 2023 #23 Windows 10 da çok kasıyor bilgisayar SSD yok RAM 4 GB. reptile dedi: Araştıralım bakalım. İmkanınız varsa ve sisteminiz yetiyorsa direkt Windows 10'a da geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bulabildiniz mi bir şeyler? Son düzenleme: 7 Temmuz 2023
Windows 10 da çok kasıyor bilgisayar SSD yok RAM 4 GB. reptile dedi: Araştıralım bakalım. İmkanınız varsa ve sisteminiz yetiyorsa direkt Windows 10'a da geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bulabildiniz mi bir şeyler?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 7 Temmuz 2023 #24 H0usten dedi: Hocam bulabildiniz mi bir şeyler? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Farklı bir çözüme ulaşamadım henüz.
H0usten dedi: Hocam bulabildiniz mi bir şeyler? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Farklı bir çözüme ulaşamadım henüz.
H0usten Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Temmuz 2023 #25 reptile dedi: Maalesef. Farklı bir çözüme ulaşamadım henüz. Genişletmek için tıkla... Hocam uğraşmaya gerek yok format atalım. reptile dedi: Maalesef. Farklı bir çözüme ulaşamadım henüz. Genişletmek için tıkla... Bulabildiniz mi hocam? @reptile Son düzenleme: 9 Temmuz 2023
reptile dedi: Maalesef. Farklı bir çözüme ulaşamadım henüz. Genişletmek için tıkla... Hocam uğraşmaya gerek yok format atalım. reptile dedi: Maalesef. Farklı bir çözüme ulaşamadım henüz. Genişletmek için tıkla... Bulabildiniz mi hocam? @reptile
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 9 Temmuz 2023 #26 Daha önce vermiş olduğum çözüm dışında farklı bir çözüme ulaşamadım. Bunun dışında çözüm paylaşan da olmamış.
Daha önce vermiş olduğum çözüm dışında farklı bir çözüme ulaşamadım. Bunun dışında çözüm paylaşan da olmamış.
H0usten Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Temmuz 2023 #27 reptile dedi: Daha önce vermiş olduğum çözüm dışında farklı bir çözüme ulaşamadım. Bunun dışında çözüm paylaşan da olmamış. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam teşekkür ederim SSD ve RAM alıp Windows 10 yükseltmeyi düşünüyorum bilgisayarı.
reptile dedi: Daha önce vermiş olduğum çözüm dışında farklı bir çözüme ulaşamadım. Bunun dışında çözüm paylaşan da olmamış. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam teşekkür ederim SSD ve RAM alıp Windows 10 yükseltmeyi düşünüyorum bilgisayarı.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 9 Temmuz 2023 #28 @H0usten Windows 10 ile sorun yüksek ihtimalle çözülecektir. Eğer farklı bir çözüme ulaşacak olursam yine de konuya yazarım. Başkaları da yararlanmış olur böylece.
@H0usten Windows 10 ile sorun yüksek ihtimalle çözülecektir. Eğer farklı bir çözüme ulaşacak olursam yine de konuya yazarım. Başkaları da yararlanmış olur böylece.