O oxygen1923 Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 44 7 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar Assassin's Creed oynayacağım ama Ubisoft Connect hata verip duruyor. Bir türlü çözemedim, fikri olan var mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-07 163304.png 353,1 KB · Görüntüleme: 134
Arkadaşlar Assassin's Creed oynayacağım ama Ubisoft Connect hata verip duruyor. Bir türlü çözemedim, fikri olan var mı?
TugraV2 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 oxygen1923 dedi: Arkadaşlar Assassin's Creed oynayacağım ama Ubisoft Connect hata verip duruyor. Bir türlü çözemedim, fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Uplay'ı Silip yükleyin
oxygen1923 dedi: Arkadaşlar Assassin's Creed oynayacağım ama Ubisoft Connect hata verip duruyor. Bir türlü çözemedim, fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Uplay'ı Silip yükleyin
O oxygen1923 Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 44 7 Ağustos 2024 #3 TugraV2 dedi: Uplay'ı silip yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam komple Ubisoft Connect'i silip yükledim yine olmadı.
TugraV2 dedi: Uplay'ı silip yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam komple Ubisoft Connect'i silip yükledim yine olmadı.
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 793 Çözümler 10 Yer Kuveyt 8 Ağustos 2024 #4 oxygen1923 dedi: Hocam komple Ubisoft Connect'i silip yükledim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller Pro uygulaması ile Ubisoft Connect'i derinlemesine tam tarama yaparak dosyaları kaldırmayı deneyin hocam oda olmazssa GeForce NOW'dan girmeyi deneyin birkaç gün düzelir belki.
oxygen1923 dedi: Hocam komple Ubisoft Connect'i silip yükledim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller Pro uygulaması ile Ubisoft Connect'i derinlemesine tam tarama yaparak dosyaları kaldırmayı deneyin hocam oda olmazssa GeForce NOW'dan girmeyi deneyin birkaç gün düzelir belki.