Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 412 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #1 Böyle bir hata alıyorum Visual C++ internette buldum önce kendi bilgisayarımdan sildim sonra yükledim çözülmüştü oyuna girmiştim (Rainbow Six: Siege). Oyundan çıktım birkaç saat sonra girdim ve sorun devam ediyordu ne yapmam gerekiyor?
Böyle bir hata alıyorum Visual C++ internette buldum önce kendi bilgisayarımdan sildim sonra yükledim çözülmüştü oyuna girmiştim (Rainbow Six: Siege). Oyundan çıktım birkaç saat sonra girdim ve sorun devam ediyordu ne yapmam gerekiyor?
Çözüm reptile 16 Ocak 2024 Güvenli İnternet açıkken RDR2'de de benzer bir sorun meydana geliyor. VPN açarak çözenler oluyordu. Deneyebilirsiniz. Olmazsa mecbur diğer çözümü uygulamanız gerekmekte.
Güvenli İnternet açıkken RDR2'de de benzer bir sorun meydana geliyor. VPN açarak çözenler oluyordu. Deneyebilirsiniz. Olmazsa mecbur diğer çözümü uygulamanız gerekmekte.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 14 Ocak 2024 #2 Güvenli İnternet açık mı? Açıksa devre dışı bırakıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 412 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 reptile dedi: reptile dedi: Güvenli internet açık mı? Açıksa devre dışı bırakıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Onu yapamam ama VPN'le girebilirim olur mu? Artı 0 Eksi
reptile dedi: reptile dedi: Güvenli internet açık mı? Açıksa devre dışı bırakıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Onu yapamam ama VPN'le girebilirim olur mu?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 16 Ocak 2024 #4 Güvenli İnternet açıkken RDR2'de de benzer bir sorun meydana geliyor. VPN açarak çözenler oluyordu. Deneyebilirsiniz. Olmazsa mecbur diğer çözümü uygulamanız gerekmekte. Artı 0 Eksi Çözüm
Güvenli İnternet açıkken RDR2'de de benzer bir sorun meydana geliyor. VPN açarak çözenler oluyordu. Deneyebilirsiniz. Olmazsa mecbur diğer çözümü uygulamanız gerekmekte.
KS KS Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 412 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #5 reptile dedi: Güvenli internet açıkken RDR2'de de benzer bir sorun meydana geliyor. VPN açarak çözenler oluyordu. Deneyebilirsiniz. Olmazsa mecbur diğer çözümü uygulamanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Şimdi VPN açsam oyuna girsem sonra VPN kapatsam oynayabilir miyim? Artı 0 Eksi
reptile dedi: Güvenli internet açıkken RDR2'de de benzer bir sorun meydana geliyor. VPN açarak çözenler oluyordu. Deneyebilirsiniz. Olmazsa mecbur diğer çözümü uygulamanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Şimdi VPN açsam oyuna girsem sonra VPN kapatsam oynayabilir miyim?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 17 Ocak 2024 #6 Hiçbir fikrim yok. Denemeniz gerek. Artı 0 Eksi
KS KS Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 412 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #7 Rid dedi: Şimdi VPN açsam oyuna girsem sonra VPN kapatsam oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oldu. Artı 0 Eksi
Rid dedi: Şimdi VPN açsam oyuna girsem sonra VPN kapatsam oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oldu.