Çözüldü Ubisoft Connect "Microsoft Visual C++ Runtime Library" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

swDEATH

Hectopat
Uplay'den herhangi bir oyunu yüklemeye çalışırken Microsoft Visual C++ Runtime Library hatasını alıyorum. İnternetteki gördüğüm her şeyi yaptım fakat düzelmedi.

YouTube de gördüğüm videolardan indirmiştim.

Pek güvenilir gelmediler bana. Microsoft sitesi hariç hiçbir yerden indirmeyin bu tarz yazılımları.

Düzelmedi aslında VPN'le açabiliyorum ama VPN'ler paralı ücretsiz olan VPN'lerde internet hızını çok yavaşlatıyor.

VPN ile açabiliyorsan üstteki arkadaşın dediği gibi güvenli internet ile alakalıdır. Başka çözümü var mı bilemiyorum.

Düzelmedi aslında VPN'le açabiliyorum ama VPN'ler paralı ücretsiz olan VPN'lerde internet hızını çok yavaşlatıyor.

O zaman önceden de dediğim gibi güvenli internetten dolayı sorun yaşıyorsunuz. Arkadaşım da VPN ile oynayabiliyordu. Daha sonra güvenli interneti kapatınca düzelmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatırlamıyorum ama deneme sürümünü kullanıyordu. Süresi dolunca güvenli interneti kapatmıştı.

Ben de güvenli interneti kapatma tarafındayım ama babam izin vermiyor zaten güvenli internet çok işe yaramıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…