Ubisoft Connect ödeme kabul etmiyor

paronisi

Centipat
Daha fazla  
1631196883764.png

Ubisoft Connect'te hem web sitesinde hem de uygulamasında ne kredi kartı ne de sanal karttan ödeme kabul etmiyor. Kart bilgilerini yazdıktan sonra bu uyarıyı gönderiyor. Hesap yurt dışı alımına açık daha önce Steam'den birçok kez satın alım yapmıştım fakat buradaki sorunu bulamadım. Daha önce açılan başlıkları okuyunca benim gibi sıkıntı yaşayan bir arkadaş problemin kaynağının Ubisoft Store Türkiye olmadığından ve alışverişin dolarla yapılması gerektiğinden bahsetmiş fakat satın alma işlemi esnasında para birimini değiştirmeyi de başaramadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 sene önce R6 oynardım oyun içi alışveriş yaparken sorunsuz işlem yapardı otomatik TL'ye çeviriyor ödeme ekranında tekrar R6 ya başladım dün bir şeyler satın alim dedim aynı hatayı bana da verdi. Belki sorun bizden kaynaklı değildir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı