Ubisoft Connect Ubisoft Connect sahip olunan oyun üst paketine çıkartılabilir mi?

Asrantios

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, geçen indirim döneminde büyük indirimler olduğu için AC: Odyssey'i almıştım ama alırken DLC'leri sıkılıp oynamam diye Deluxe Edition almıştım. Ama Odyssey'in özellikle Atlantis DLC'sini çok övenler oluyor. Sizlere sorum şu; bir başka indirim dönemi geldiği veya normal bir zamanda Gold Edition paketini (içinde DLC'ler var) alırsam bu paket normale göre ucuza geliyor mu oyuna sahip olduğum için yoksa Gold Edition paketinin normal fiyatı neyse onu mu ödemek zorundayım? (Steam gibi bir yerde ucuza geldiğini biliyorum ama Ubisoft gibi bir firmanın bu konuda napacağından emin olamadım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal fiyatından alırsınız. Sadece DLC'leri alarak daha ucuza getirebilirsiniz. İlla gold almanıza gerek yok.

DLC'lerin her zaman indirim dönemlerinde indirime girmediği oluyor. O yüzden kesin girer diyemeyiz. Eğer indirime girerse sadece DLC almanız yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…