Yani, iletiyi attığım zamandan bu yana güncelleme gelmiş, herkeste Ubisoft Connect Beta'ya geçilmiş, arayüz değişmiş vesaire. Ondan olabilir belki.
Ubisoft kendi
destek makalesinde "Bir internet bağlantınız yoksa Ubisoft Connect kendiliğinden çevrimdışı olarak başlayacaktır. Bunun için daha öncesinde bir internet bağlantısıyla uygulamaya çevrimiçi olarak giriş yapmış olmanız gerekir." diye yazmış.
@emrah_8
Onun dışında
Reddit'te "Kullanıcılar/<Kullanıcı adı>/AppData/Local/Ubisoft Game Launcher dizininde settings.yaml dosyasını açıp, offline: false ayarının false kısmını true olarak değiştirip, en son dosyayı salt okunur olarak ayarlayarak uygulamanın her seferinde çevrimdışı modda başlamasını sağlayabiliyorsunuz." diye yazmışlar.
- AppData klasörünü görebilmek için "Gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster" ayarını açmanız gerekebilir. settings dosyasını açıp düzenlemek için de Notepad++ kullanabilirsiniz.
Deneyebilirsiniz isterseniz.