Jony Case Hectopat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 290 19 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar oyun yüklemeye çalışırken Ubisoft Connect'den bu hatayı veriyor. Her şeyi denedim sil yükle CCleri falan falan Uplay sil yükle de yaptım ama hata hâlâ devam ediyor. Ne yapmam gerek? Dosya Ekleri 1624052066513.png 11,5 KB · Görüntüleme: 72 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
Arkadaşlar oyun yüklemeye çalışırken Ubisoft Connect'den bu hatayı veriyor. Her şeyi denedim sil yükle CCleri falan falan Uplay sil yükle de yaptım ama hata hâlâ devam ediyor. Ne yapmam gerek?
KS KS Jony Case Hectopat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 290 19 Haziran 2021 #21 SeyidFalan dedi: Hocam genelde "güvenli mod" yüzünden bu hata olmuş. Başka bir çözüm maalesef ki bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... en son ağustos ayında r6 yüklemiştim böyle birşey yoktu Artı 0 Eksi
SeyidFalan dedi: Hocam genelde "güvenli mod" yüzünden bu hata olmuş. Başka bir çözüm maalesef ki bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... en son ağustos ayında r6 yüklemiştim böyle birşey yoktu
SeyidFalan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #22 Jony Case dedi: en son ağustos ayında r6 yüklemiştim böyle birşey yoktu Genişletmek için tıkla... Ubisoft Desteğe ulaşabilirsin. Yardımcı olacaklardır. Artı 0 Eksi
Jony Case dedi: en son ağustos ayında r6 yüklemiştim böyle birşey yoktu Genişletmek için tıkla... Ubisoft Desteğe ulaşabilirsin. Yardımcı olacaklardır.