Ubisoft Connect'e gelecek çapraz ilerleme

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz
Merhabalar. Bu konuyu açma sebebim 2022 yılının başlarında Ubisoft Connect yani çoğu Ubisoft oyununa gelecek çapraz platform ve çapraz ilerleme hakkında kafamdaki soru işaretleri.

Öncelikle ben yaklaşık 3 yıl PS4 oynadım. PS4'de en çok oynadığım oyun Tom Clancy's Rainbow Six: Siege idi. Daha sonra ben PlayStation 4'ümü sattım ve PC aldım. PS4'ü sattıktan sonra artık ihtiyacım olmadığı için PSN hesabımı da sattım. PC'ye geçince Steam'den kendime r6s aldım ve yeni bir Ubisoft Connect hesabı açtım. Bildiğiniz gibi Ubisoft 2022'nin başlarında pek çok oyun için çapraz platform ve çapraz ilerleme desteği getirecek.

Benim PS4'de kullandığım Ubisoft Connect hesabım hala bende ve hala PSN hesabıma bağlı. Merak ettiğim şey şu, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'e çapraz ilerleme geldiğinde ben PS4'de kullandığım Ubisoft Connect hesabımın PSN ile olan bağlantısını kesip PS4'de kaldığım yerden PC'de devam edebilir miyim? Yani kısaca PS4'de kullandığım Ubisoft Connect hesabını PSN bağlantısını kestikten sonra PC'de kullanabilir miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı