Ubisoft Connect'ten alınan oyun Steam'den tekrar alınırsa Ubisoft Connect'teki DLC'ler kaybolur mu?

Mehmet.Heroo

Decapat
Yer
Kuveyt
Merhaba,

Bende bir durum var. Benim Ubisoft hesabımda Origins, Odyssey ve Valhalla'nın en son sürüm paketleri var. Ben Steam'den bu oyunların sadece standart paketlerini alsam ve en son sürümlerinin olduğu Ubisoft hesabıyla Steam'den giriş yapsam, Ubisoft hesabımdaki bu oyunların en son sürüm paketleri kaybolur mu, kaybolmaz mı? Kayıt kaybolursa önemli değil, zaten bu saydığım üç oyunda da fazla ilerlememiştim.

Kaybolmaz fakat o platforma özgü olur. Yani Steam'den tekrar satın almanız gerekir.
Steam'de mesela Origins'in başarımların'da DLC ile ilgili başarımlar var bu başarımı Ubisoft'tan yaptığımda yine Steam'den de yaptım gibi algılayıp(Steam'den Origins'in standartını alıp Gold Edition paketi olan Ubisoft hesabına bağladığımda DLC'leri görücekse) oraya başarım eklerse gerisi benim için önemli değil hocam ben o yüzden Steam'de standart versiyonlarını almak istiyorum bir nevi.

Son düzenleme:
Ben Steam'den başarımları kazanınca Ubisoft'a da ekleniyordu. Tam tersi olmaz büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…