Geçenlerde Rainbow Six Siege aldım fakat ben Ubisoft ile oturum açmaya çalışırken başka bir hesaba bağlandı internetten bulduğum ve o hesabın şifresi de değiştirildi. Ben bunu başka hesaba nasıl bağlayabilirim var mı bileniniz?
Bende Syndicate vardı ve o ayrı bir uPlay hesabına bağlıydı. O hesapta gitti bir daha ulaşamadım ve değiştirmek istiyorum R6'da boşuna gitti ne yapmam lazım.
Aslında olay şöyle: Ben zamanında Syndicate almıştım fakat o farklı bir hesaba bağlıydı. Şu an o hesap bilgileri elimde yok ve o hesaba bağlanmamı istiyor.
Bende Syndicate vardı ve o ayrı bir uPlay hesabına bağlıydı. O hesapta gitti bir daha ulaşamadım ve değiştirmek istiyorum R6'da boşuna gitti ne yapmam lazım.
Aslında olay şöyle: Ben zamanında Syndicate almıştım fakat o farklı bir hesaba bağlıydı. Şu an o hesap bilgileri elimde yok ve o hesaba bağlanmamı istiyor.
O hesabı tanımlamışsın epic e e posta atsan ilgilenirler ama diğer hesabı sorucaklardır sana. Diğer hesaba niye ulaşamıyorsun çalıntı bir hesapmıydı? 10 20 liraya internette satılan hesap mı?
O hesabı tanımlamışsın epic e e posta atsan ilgilenirler ama diğer hesabı soracaklardır sana. Diğer hesaba niye ulaşamıyorsun çalıntı bir hesap mıydı? 10 20 liraya internette satılan hesap mı?
Çalıntı hesap onlar. Hesap gerçek sahibine geri dönmüş. Biraz uraşırsa epic games hesabınıda banlatır o arkadaş. Bir daha çalıntı mal kullanma. Yeni bir epic hesabı açarak temiz bir sayfa aç.
Çalıntı hesap onlar. Hesap gerçek sahibine geri dönmüş. Biraz uraşırsa Epic Games hesabınıda banlatır o arkadaş. Bir daha çalıntı mal kullanma. Yeni bir epic hesabı açarak temiz bir sayfa aç.
Şu anda Ubisoft'un canlı desteği ile görüşüyorum benden o hesabın e postasını istedi Allah'tan elimde vardı. Gönderdim şimdi bakalım hesabı aktaracak mı?
Şöyle anlatayım. Ben o hesaptaki oyunları zaten oynamıyorum fakat bağlama yaparken o hesaba bağlamıştım Epic Games'i ve o hesaba erişimim bir daha olmadı giriş yaparken şifre değiştimemi istiyor fakat o epostaya girebilsem değiştiririm.
Bu arada moderatör arkadaşlar konuyu kapatabilir uzun bir canlı destek konuşması sonucunda adamı ikna ettim ve değiştiriyorlar.