L Lynburk Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 291 9 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar, Ubisoft üzerinden Rainbow Deluxe Edition almak istiyorum ama ödeme ekranında payment bölümünde adresimi istiyor. Sıkıntı olur mu? Faturayı kağıt olarak mı gönderecekler yoksa email üzerinden mi?
Arkadaşlar, Ubisoft üzerinden Rainbow Deluxe Edition almak istiyorum ama ödeme ekranında payment bölümünde adresimi istiyor. Sıkıntı olur mu? Faturayı kağıt olarak mı gönderecekler yoksa email üzerinden mi?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 9 Ağustos 2020 #2 Resmi işler için adrese ihtiyaç duyuyorlar. Faturayı e-posta ile yollayacaklar. Özellikle kağıt diye söylerseniz belki yollayabilirler.
Resmi işler için adrese ihtiyaç duyuyorlar. Faturayı e-posta ile yollayacaklar. Özellikle kağıt diye söylerseniz belki yollayabilirler.
L Lynburk Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 291 9 Ağustos 2020 #3 56153 dedi: Resmi işler için adrese ihtiyaç duyuyorlar. Faturayı e-posta ile yollayacaklar. Özellikle kağıt diye söylerseniz belki yollayabilirler. Genişletmek için tıkla... E-posta olarak göndersinler sıkıntı değil. Adres sordukları için çekindim biraz.
56153 dedi: Resmi işler için adrese ihtiyaç duyuyorlar. Faturayı e-posta ile yollayacaklar. Özellikle kağıt diye söylerseniz belki yollayabilirler. Genişletmek için tıkla... E-posta olarak göndersinler sıkıntı değil. Adres sordukları için çekindim biraz.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 9 Ağustos 2020 #4 Lynburk dedi: E-posta olarak göndersinler sıkıntı değil. Adres sordukları için çekindim biraz. Genişletmek için tıkla... En büyük oyun şirketlerinden biri, sorun olmaz. Resmi olarak adresi fatura için almak zorundalar. Steam bile adres istiyor.
Lynburk dedi: E-posta olarak göndersinler sıkıntı değil. Adres sordukları için çekindim biraz. Genişletmek için tıkla... En büyük oyun şirketlerinden biri, sorun olmaz. Resmi olarak adresi fatura için almak zorundalar. Steam bile adres istiyor.
Mark Jefferson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 5 9 Ağustos 2020 #5 Steam’den veya benzeri yerlerden oyun alırken adresi genellikle sallar, öyle satın alırım. O kadar da önemli bir şey değil.
Steam’den veya benzeri yerlerden oyun alırken adresi genellikle sallar, öyle satın alırım. O kadar da önemli bir şey değil.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #6 Tamamen doldurmanıza gerek yok. Random atıp geçin.
L Lynburk Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 291 9 Ağustos 2020 #7 Hüseyin42 dedi: Tamamen doldurmanıza gerek yok. Random atıp geçin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten.
Hüseyin42 dedi: Tamamen doldurmanıza gerek yok. Random atıp geçin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 9 Ağustos 2020 #8 Fatura e-mail olarak gönderilecek, adresi doğru girmeniz gerekli değil fakat doğru girmenizi öneririm. Adres fatura için isteniyor.
Fatura e-mail olarak gönderilecek, adresi doğru girmeniz gerekli değil fakat doğru girmenizi öneririm. Adres fatura için isteniyor.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 9 Ağustos 2020 #9 Lynburk dedi: Öyle yaptım zaten. Genişletmek için tıkla... Hesabınız çalınırsa salladığınız adresi tamamen isteyebilirler ya da bir ödemeye itiraz olursa.
Lynburk dedi: Öyle yaptım zaten. Genişletmek için tıkla... Hesabınız çalınırsa salladığınız adresi tamamen isteyebilirler ya da bir ödemeye itiraz olursa.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 9 Ağustos 2020 #10 56153 dedi: Hesabınız çalınırsa salladığınız adresi tamamen isteyebilirler ya da bir ödemeye itiraz olursa. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bir sorun olursa adresi sorunca “sdoskmdndjdksm” mı diyecek random atanlar?
56153 dedi: Hesabınız çalınırsa salladığınız adresi tamamen isteyebilirler ya da bir ödemeye itiraz olursa. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bir sorun olursa adresi sorunca “sdoskmdndjdksm” mı diyecek random atanlar?