Ubisoft hesabı çalındı ve destek yardımcı olmuyor

astralpa0

Decapat
Daha fazla  
Kısa kesiyorum.

Dün akşam lanet bir trojan yedim ve Ubisoft, EA, Netflix, Spotify, Steam, Papara gibi hesaplarım ele geçirildi. Çoğunu kurtarmayı başardım. Şifrelerimi dün akşamdan beri 2 kere değiştirdim, bilgisayarımı bilgisayarcıya götürüp temiz Windows 10 ile format attırdım. Yeniden Malwarebytes ve Bitdefender ile Trojan'dan kalan son izleri sildim.

Sorun Ubisoft Connect hesabımda. Beni hackleyen kişi veya kişiler hızlıca Ubisoft hesabımın şifresini ve e-posta adresini değiştirdiler. Aynı şey EA hesabımda da oldu ve EA'in canlı desteği sorunumu 15 dakika da çözdü. Ubisoft beyefendi ise naz yapıyor. Ubisoft destek ile olan mail konuşmamızın kısaca özeti şu:

Ubisoft hesabımın çalındığını doğrulamam için hesabın sahibinin ben olduğumu kanıtlamamı istiyor, ve hesabıma artık giriş yapamadığım için onlara yetersiz kanıt sunduğumu ve hesabın güvenliği için bana yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar. Kısacası hesabın benim olduğuna inanmıyorlar ve Hacker'ı koruyorlar.

Tahminimce bu hacker veya hackerlar benim hesaplarımı ucuza satıyorlar. Bu noktada Ubisoft hesabım satılmış olabilir bile. Ben bu hesabı nasıl geri alabilirim arkadaşlar?

Elinde Gmail hesabına gelen faturalar varsa onu paylaş hesabında kullandığın Gmail üzerinden e-posta at ve bildiğim kadarıyla Ubisoft bu konularda çok hantal haftalar hatta aylar sürebilir.

ayrıca doldurmadıysan bu formu doldurarak iletişime geçmeye çalış

Elinde Gmail hesabına gelen faturalar varsa onu paylaş hesabında kullandığın Gmail üzerinden e-posta at ve bildiğim kadarıyla Ubisoft bu konularda çok hantal haftalar hatta aylar sürebilir.

Fatura olayı mantıklıymış ama ben zaten Ubisoft'un isterse loglara bakıp benim yıllardır Türkiye'den oyun satın alıp oynadığımı görebileceğini, ve bir anda şifremin ve epostamın rastgele VPN'li ülkelerden değiştirlmesinin saçma olduğun anlayabileceğini düşünüyorum. Yine de protokol gereği bir şey yapma izinleri yok diye düşünüyorum. Fatura olayını kesin deneyeceğim ama, sağ ol. Bu şansımı arttıracak umarım.

Yani bende sana katılıyorum fakat sanırım senin gibi olayı yaşayan binlerce insan olabileceği için sıraya düşüyor yani adam bir anda işini gücünü bırakıp hadi şunun hesabını kurtalarım demiyor önce senden önceki insanlara yardım ediyor aynı olay yakın tarihlerde benim başımada geldi yaklaşık 2 ay oldu hesabımı çalanlar Ubisoft hesabımı çok umursamadıkları için almadılar sanırım ama Epic Games Steam hepsi gitti Steam 1 2 gün içinde çözerken Epic 1.5 hafta sürmüştü dikkatli olmak lazım bir şeyler indirirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…