Ubisoft hesabı çalındı

kaansevik

Zeptopat
Daha fazla  
Selam, bu akşam hasta bir şekilde yatakta telefon bakarken Ubisoft'tan mail bildirimi geldi. Sonra kafama takıldı, baktım, zor bir şekilde Ubisoft hesabıma girince hesabıma Almanya'dan giriş yapıldığını ve mailin değiştirildiğini fark ettim. Kafamdan aşağı kaynar su döküldü, hemen hesabı sildim. Dün akşam PC'den GTA Vice City indirmeye çalışmıştım, büyük ihtimalle virüs girdi. Bir de EA hesabıma girmeye çalıştılar ama girememişler, bende EA hesabı yok çünkü. Bir de benim mailden Ubisoft'un mailini engellemişler. Bu konuda yardım alabileceğim Ubisoft mail vb. yer var mı? Bir de Ubisoft hesabımdan ne yapabilirler? Kart falan kayıtlı değil, Far Cry oynarken açmıştım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bir durum başıma gelmişti, Hindistandan giriş yapılıp mailim hint mailine değiştirilmişti. Epic Games'te olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Destek birimine ulaşıp mail üzerinden görüşüp çözmüştük. Bana bazı sorular yöneltti ve hepsini doğru bilene kadar süreç devam etti.

Benzer şekilde Ubisoft Desteğe durumu anlatıp hesabını kurtarmak istediğini anlatabilirsin.

Benim de mail adresime çoğu zaman erişmeye çalışanlar oluyor, fakat başaramıyorlar. O yüzden 2 aşamalı güvenliği aktif etmek her zaman en doğrusu olacaktır.

Teşekkür ederim
Benim de mail adresime çoğu zaman erişmeye çalışanlar oluyor, fakat başaramıyorlar. O yüzden 2 aşamalı güvenliği aktif etmek her zaman en doğrusu olacaktır.
normalde Gmail gibi önemli yerlerde etkin ama ufak önemsiz hesap vb. Yerlerde etkinleştirmiyorum

Normalde Gmail gibi önemli yerlerde etkin ama ufak önemsiz hesap vb. Yerlerde etkinleştirmiyorum

Hemen hemen kullandığın bütün servislerde bunu aktif etmen gerekiyor. Mesela Epic Games hesabım resmen kapalı duvar gibi. Hesaba girmek için en 2-3 aşamadan geçmen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…