Ubisoft hesabı çalındı

ResistibLeSpY

Hectopat
Daha fazla  
Bundan yaklaşık 1 ay önce, mail adresime bağlı birçok hesabım çalındı. Ubisoft dışındaki tüm hesaplarımı geri alabildim, ancak Ubisoft hesabımı hiçbir şekilde geri alamadım. Ubisoft'un destek sitesinden 10-15 kez mail attım, durumu anlattım, satın aldığım oyunların Steam üzerindeki ekran görüntülerini, oyun içi satın alma faturalarını ve Ubisoft hesabıma bağlı Steam hesabı bilgilerini eksiksiz gönderdim. Yapay zekadan da yardım alarak ulaşmaya çalıştım, tweet attım, ancak her seferinde bana yanıt verenler sadece Ubisoft botları oldu. Bana doğrulama maili gönderiyorlar ancak hesabın mail adresi değiştirilmiş olduğu için bu mailler hesabıma değil, değiştirilmiş adrese gidiyor. Bu durumu defalarca belirttiğim halde botlardan otomatik yanıtlar alıyor ve daha fazla yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Nasıl gerçek insan desteği alabilir, hesabımı nasıl kurtarabilirim?

Aynı durumda çok fazla kişi var. 1 ay oldu. 10'dan fazla talep açtım. 20-25 kez mailleştik. Hiçbir şekilde olumlu geri dönüs alamadım. Cok umursamıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı