Ubisoft hesabı çalınmış

Tam olarak neyi anlayamadın söyle yardımcı olayım.
Bu olay benim başıma ikinci defa geliyor. Destek bölümünde bütün bilgileri dolduruyorum. Steam de aldığım oyunun faturasını ekran görüntüsü alıp yollayacağım. Epic gamesten aldığım oyunun faturanın ekran görüntüsünü yollayacağım. Ama ubisoft hesabımda kayıtlı olan eposta adresine yollanan maili onaylamadıktan sonra ben nasıl yapacağım.

Ubisoft işi bu noktada yokuşa sürüyor zaten sen destek bölümünden bilgileri doldurup ticket atıyosun ama onlar onay postasını senin hesabına değil değişen hesaba atıyor. O zaman signalco sitesi üzerinden bir rapor oluştur durumu belirt elimde yeterli kanıtım var ama hesaba kayıtlı posta adresine erişimim olmadığı halde Ubisoft bana etkili destek sunmuyor diye belirt. Signalco sitesini yeni duyuyorsan Fransa hükümetine bağlı resmi bir tüketici şikayet platformu. Senin hesap çalındı değil mi?

Evet evet hesabım çalındı. Bana dediğin siteye baktım ama birkaç siteye girdim de ben bulamadım galiba. Siteye nasıl ulaşacağım.

Evet evet hesabım çalındı. Bana dediğin siteye baktım ama birkaç siteye girdim de ben bulamadım galiba. Siteye nasıl ulaşacağım.

Dostum ismi yanlış yazmışım kusura bakma https://signal.conso.gouv.fr/en siteye buradan ulaşabilirsin. Aşağıdan report an issue kısmına tıkla. Daha sonra Online purchases bölümüne tıkla daha sonra placed order kısmına oradan da order never arrives and the french web site is still open kısmına tıkla aşağıdan Next'e tıkla ve ilerle. Site ismi girmeni isteyecek Ubisoft.com yaz ve yine ilerle Ubisoft EMEA olarak çıkacak kutucuğu işaretle. Bu noktada şikayetini yazacaksın sorunun ortaya çıktığı tarihi üstte belirt orta kısma durumunu anlatacan bir yazı yaz bence dediğim gibi GPT yazsın signalconso'ya ileteceğini de belirt GPT'ye. En altta ki ek bölümüne de elindeki kanıtları at. Dediğim gibi ben bu sayede hesabı geri aldım ama bir 15 gün falan sürüyor.

Dediğin gibi yaptım. Bakalım hesabı geri alabilirim inşallah.

Merhaba uzun bir süre geçti bende ticket atmayı bırakmıştım ancak 5 DK önce bir anda mail geldi ve Ubisoft hesabımı verdi hiç beklemediğim bir şekilde hesabı almış bulunmaktayım.
Gözün aydın. Nasıl oldu bu iş. Benim hala yok

Gözün aydın. Nasıl oldu bu iş. Benim hala yok.

Teşekkürler. Vallahi bende çok şaşırdım 1 aydır ubisofta yazmıyordum artık tüm ümidimi kesmiştim bir anda mail geldi hesabınızda olağandışı hareketler tespit ettik diye ve hesabı geri verdiler hesabı çalan arkadaş Rainbow da hile açıp perma ben yemiş

Şanslısın. Bir daha kaptırma.

Cevap gelirse bilgilendirebilir misin?
tabiki haber veririm.

Arkadaşlar ben hesabımı geri aldım. Nasıl oldu bilmiyorum ama şifre değişikliği ve 2 adımlı doğrulama ile yeniden ayarları yaptım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…