HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 Merhabalar. Resimde ki oyunların olduğu bir Ubisoft hesabı var. Ederi nedir bu oyunların olduğu bir hesabın? Ve şimdi bu oyunlar bana ait olmuyor mu? Yani tam sürümü değil mi? Oyunların üstüne tıkladığımda şöyle bir yazı çıkıyor:
Merhabalar. Resimde ki oyunların olduğu bir Ubisoft hesabı var. Ederi nedir bu oyunların olduğu bir hesabın? Ve şimdi bu oyunlar bana ait olmuyor mu? Yani tam sürümü değil mi? Oyunların üstüne tıkladığımda şöyle bir yazı çıkıyor:
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 9 Mayıs 2021 #2 Ederi hakkında bilgim yok ama, bazı oyunların tam sürümü değil demo sürümü var.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.151 Makaleler 3 Çözümler 194 9 Mayıs 2021 #3 Oyunların hepsi demo gibi duruyor. Yani bir değeri yok hesabınızın.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #4 Wmir dedi: Ederi hakkında bilgim yok ama, bazı oyunların tam sürümü değil demo sürümü var. Genişletmek için tıkla... Ama demo yazmıyor oyunlarda.
Wmir dedi: Ederi hakkında bilgim yok ama, bazı oyunların tam sürümü değil demo sürümü var. Genişletmek için tıkla... Ama demo yazmıyor oyunlarda.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Mayıs 2021 #5 HalePlace dedi: Ve şimdi bu oyunlar bana ait olmuyor mu? Yani tam sürümü değil mi? Oyunların üstüne tıkladığımda şöyle bir yazı çıkıyor: Eki Görüntüle 1014645 Genişletmek için tıkla... Oyunların demosunu eklemişsin kütüphaneye. O hesabı satamazsın, kimse almaz.
HalePlace dedi: Ve şimdi bu oyunlar bana ait olmuyor mu? Yani tam sürümü değil mi? Oyunların üstüne tıkladığımda şöyle bir yazı çıkıyor: Eki Görüntüle 1014645 Genişletmek için tıkla... Oyunların demosunu eklemişsin kütüphaneye. O hesabı satamazsın, kimse almaz.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #6 ItsAllGoodman dedi: Oyunların hepsi demo gibi duruyor. Yani bir değeri yok hesabınızın. Genişletmek için tıkla... Wmir dedi: Ederi hakkında bilgim yok ama, bazı oyunların tam sürümü değil demo sürümü var. Genişletmek için tıkla... Demo sürümü dediğiniz gibi galiba. Ben de mutlu olmuştum AyarsıZZ dedi: Oyunların demosunu eklemişsin kütüphaneye. O hesabı satamazsın, kimse almaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bilgi için. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
ItsAllGoodman dedi: Oyunların hepsi demo gibi duruyor. Yani bir değeri yok hesabınızın. Genişletmek için tıkla... Wmir dedi: Ederi hakkında bilgim yok ama, bazı oyunların tam sürümü değil demo sürümü var. Genişletmek için tıkla... Demo sürümü dediğiniz gibi galiba. Ben de mutlu olmuştum AyarsıZZ dedi: Oyunların demosunu eklemişsin kütüphaneye. O hesabı satamazsın, kimse almaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bilgi için.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 9 Mayıs 2021 #7 HalePlace dedi: Ama demo yazmıyor oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Yazıyor ya.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.151 Makaleler 3 Çözümler 194 9 Mayıs 2021 #8 HalePlace dedi: Demo sürümü dediğiniz gibi galiba. Bende mutlu olmuştum . Teşekkürler hocam bilgi için. Sürprizbozan: Konu Dışı 1000 mesajınız hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Oyunların yoktan yere hesabınıza tanımlandığını falan mı sandınız?
HalePlace dedi: Demo sürümü dediğiniz gibi galiba. Bende mutlu olmuştum . Teşekkürler hocam bilgi için. Sürprizbozan: Konu Dışı 1000 mesajınız hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Oyunların yoktan yere hesabınıza tanımlandığını falan mı sandınız?
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #9 ItsAllGoodman dedi: Oyunların yoktan yere hesabınıza tanımlandığını falan mı sandınız? Genişletmek için tıkla... Yok hocam UBİSOFT bir ara bedava oyun dağıtırken almıştım. @Wmir Rainbow oyunlarını kastetmiştim.
ItsAllGoodman dedi: Oyunların yoktan yere hesabınıza tanımlandığını falan mı sandınız? Genişletmek için tıkla... Yok hocam UBİSOFT bir ara bedava oyun dağıtırken almıştım. @Wmir Rainbow oyunlarını kastetmiştim.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Mayıs 2021 #10 HalePlace dedi: Teşekkürler hocam bilgi için. Sürprizbozan: Konu Dışı 1014. mesajınız hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler . HalePlace dedi: Yok hocam UBİSOFT bir ara bedava oyun dağıtırken almıştım. Genişletmek için tıkla... Rayman Legends, Child of Light, AC 2 ve Division bedava verilmişti bir aralar, başka beleş oyun verdiyse haberim yok.
HalePlace dedi: Teşekkürler hocam bilgi için. Sürprizbozan: Konu Dışı 1014. mesajınız hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler . HalePlace dedi: Yok hocam UBİSOFT bir ara bedava oyun dağıtırken almıştım. Genişletmek için tıkla... Rayman Legends, Child of Light, AC 2 ve Division bedava verilmişti bir aralar, başka beleş oyun verdiyse haberim yok.