Arkadaşlar merhaba, ben zamanında r6s almıştım bir tane Ubisoft hesabıma. Fakat o hesabın şifresini, Gmail'ini ve ismini unuttum nasıl kurtarabilirim? Steam'den almıştım.
Arkadaşlar merhaba, ben zamanında r6s almıştım bir tane Ubisoft hesabıma. Fakat o hesabın şifresini, Gmail'ini ve ismini unuttum nasıl kurtarabilirim? Steam'den almıştım.
Aynısı yaşadım supportu darlayabildiğin kadar darla ekstra olarak sunabileceğin kanıt onları söyle
Steam hesap detaylarından lisans ve satın almalara gir orda ki ekran fotoğrafı al steam büyük ihtimalle Ubisoft hesabına bağlı ordan steam linki at en azından kanıt olarak böyle bir şeyler yapmıştım zamanında
Aynısı yaşadım Support'u darlayabildiğin kadar darla ekstra olarak sunabileceğin kanıt onları söyle.
Steam hesap detaylarından lisans ve satın almalara gir orada ki ekran fotoğrafı al Steam büyük ihtimalle Ubisoft hesabına bağlı oradan Steam linki at en azından kanıt olarak böyle bir şeyler yapmıştım zamanında.
Support'a ulaş ve senden kanıt isteyecekler büyük ihtimalle sende dediğim gibi steam hesap detaylarından satın alma geçmişini ve steam hesabın o hesaba bağlı olduğu için steam linki at eğer amacın mail adresini öğrenmekse e mail adresini öğrenmek istediğini belirtebilirsin .
Support'a ulaş ve senden kanıt isteyecekler büyük ihtimalle sende dediğim gibi steam hesap detaylarından satın alma geçmişini ve steam hesabın o hesaba bağlı olduğu için steam linki at eğer amacın mail adresini öğrenmekse e mail adresini öğrenmek istediğini belirtebilirsin .
Seninle iletişime geçebilecelşeri mail adresini yazabilirisn sanırım ingilizce yazmıştım istersen ingilizce anlat Türk olduğunu yaz belki Türk destek ekibi sağlarlar
Seninle iletişime geçebilecelşeri mail adresini yazabilirisn sanırım ingilizce yazmıştım istersen ingilizce anlat Türk olduğunu yaz belki Türk destek ekibi sağlarlar