Ubisoft hesabım çalındı

İşletim sistemi
Windows 10

ByNursE

Kilopat
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
intel i3 10105F
Merhaba arkadaşlar,

Ubisoft hesabımın çalındı ve destek kısmına bir kayıt açtım. Ancak ne bu kaydı kendi hesabım üzerinden açılan kayıtlar bölümünde görebiliyorum, ne de mail olarak geri dönüş yaptılar. Yaklaşık kayıt açalı 42 saat oldu ve birden fazla kayıt açtım herhangi bir problem oluştuysa diye. Bu süreçle ilgili bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar,

Ubisoft hesabımın çalındı ve destek kısmına bir kayıt açtım. Ancak ne bu kaydı kendi hesabım üzerinden açılan kayıtlar bölümünde görebiliyorum, ne de mail olarak geri dönüş yaptılar. Yaklaşık kayıt açalı 42 saat oldu ve birden fazla kayıt açtım herhangi bir problem oluştuysa diye. Bu süreçle ilgili bilgisi olan var mı?
Nasıl yaşandı bu olay ?
Kayıt açarak zaten yapmanız gerekeni yapmışsınız. Şimdi sadece beklemeniz gerek.

Nasıl yaşandı bu olay?
Kayıt açarak zaten yapmanız gerekeni yapmışsınız. Şimdi sadece beklemeniz gerek.

Uzun süredir hesabıma girmiyordum. Tekrar girip R6 oynamak istedim fakat sonradan fark etim ki biri hesabıma girmiş mail adresini şifresini değiştirmiş ve bu işlemler yapılırken mail adresime hiçbir uyarı e-postası gelmemiş. Hesabımın çalındığını bir başka arkadaşımın hesabından arkadaş listesine bakarak fark ettim çalan kişi ismini de değiştirmiş ama ben tabii profil fotoğrafından ve Ubisoft Connect hesabı seviyesinden hesabın benim olduğunu anladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı