Desteğe mail gönderdim ama forumlara baktığımda 2 ayda anca dönüş yapıldığını söylediler. İki adımlı doğrulama için 6 adet kod verilmişti onlar işime yarar mı diye merak ettim.
Desteğe mail gönderdim ama forumlara baktığımda 2 ayda anca dönüş yapıldığını söylediler. İki adımlı doğrulama için 6 adet kod verilmişti onlar işime yarar mı diye merak ettim.
Ubisoft desteği pek cevap vermiyor 1 haftadır uğraşıyorum.
Ne biçim bir şirket bu? Son zamanlarda crackli oyun, bilinmeyen siteden pdf, vs dosya indirdin mi? Eğer evet ise bütün pc'yi tarat eset kaspersky malwarebytes ile. Daha sonra bütün şifrelerini değiştir. Asıl konuya gelecek olursak destek çözse çözer bunu.
Ubisoft desteği pek cevap vermiyor 1 haftadır uğraşıyorum.
Hocam o kodlar e posta erişiminizi kaybederseniz veya e postayla uğraşmak istemezseniz diye verilen anahtarlar. O kodlar sadece giriş yaparken mailinize gelen kodu kullanmadan giriş yapmanızı sağlar.
Ubisoft hesabınıza bir şekilde giriş yapsanız bile yeni e postaya erişiminiz olmadığı için hesabı kurtaramazsınız. Siz virüsleri halledin ve destekten cevap bekleyin.