Ubisoft Hesabım Çalınmaya Çalışılıyor

ahlatliinsan

Hectopat
Makaleler
1
Herkese selamlar. Ubisoft hesabım çalınmaya çalışılıyor. Günde 2-3 kez doğrulama mailleri geliyor. Bu 14 Haziran'dan beri geliyormuş da daha yeni görüyorum. Ne yapmalıyım? Mail hesabımla Ubisoft hesabımın şifresi aynı ama mail hesabım telefona bağlı. Bu yüzden maili alamazlar diye düşünüyorum.

Her ihtimale karşı şifrenizi değiştirin. Başka bir e-posta adresiniz varsa onla değiştirin.

2021 yılında inan bana her şeyi yaparlar, Ubisoft'un 2FA doğrulaması var diye biliyorum onu açabilirsin ya da mail ve Ubisoft şifreni farklı şeyler yapabilirsin. Aynı şifreleri büyük çaplı kitlesi olan şeylerde kullanmanı önermem.

Ubisoft ile iletişime geçin.

Ben de hem telefona hem de maile bağlı hesabım.
O zaman merak etmene gerek yok, önerim eğer oyun aldıysan onların faturalını ve kullandığın ödeme yönetimini SS al, bilgisayarına kaydet. Eğer hesabın çalınırsa ve bu bilgileri Ubisoft Yetkili Hizmetlerine sunarsan hesabını kurtarırlar.

Hepinize teşekkürler. Şifremi değiştirdim ve değişik bir şifre yaptım. Sizce diğer bütün şifrelerimi bu yeni şifremle değiştirmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…