DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 5 21 Aralık 2022 #1 Bugün hesabıma girmek istediğimde hesaptan atıldığımı gördüm şifreyi falan girdim giriş yap dediğimde hesabın bloke olduğunu gördüm ben yokken hesaba birden fazla hatalı giriş denemesi yapılmış ne yapmam gerekiyor?
Bugün hesabıma girmek istediğimde hesaptan atıldığımı gördüm şifreyi falan girdim giriş yap dediğimde hesabın bloke olduğunu gördüm ben yokken hesaba birden fazla hatalı giriş denemesi yapılmış ne yapmam gerekiyor?
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 4 21 Aralık 2022 #2 2FA varsa şifreyi değişin yeter.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 5 21 Aralık 2022 #3 Croxie dedi: 2FA varsa şifreyi değişin yeter. Genişletmek için tıkla... Hesabı daha yeni açmıştım hocam. Ubisoft Connecti daha yeni kullanmaya başladığımdan pek fazla bilmiyorum nasıl açılıyor.
Croxie dedi: 2FA varsa şifreyi değişin yeter. Genişletmek için tıkla... Hesabı daha yeni açmıştım hocam. Ubisoft Connecti daha yeni kullanmaya başladığımdan pek fazla bilmiyorum nasıl açılıyor.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 4 21 Aralık 2022 #4 DaynusSafa dedi: Hesabı daha yeni açmıştım hocam. Ubisoft Connecti daha yeni kullanmaya başladığımdan pek fazla bilmiyorum nasıl açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yardım alabilirsiniz ayrıca bilgisayarınızda keylogger olabilir virüs taraması yapmakta fayda var.
DaynusSafa dedi: Hesabı daha yeni açmıştım hocam. Ubisoft Connecti daha yeni kullanmaya başladığımdan pek fazla bilmiyorum nasıl açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yardım alabilirsiniz ayrıca bilgisayarınızda keylogger olabilir virüs taraması yapmakta fayda var.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 5 21 Aralık 2022 #5 Croxie dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yardım alabilirsiniz ayrıca bilgisayarınızda keylogger olabilir virüs taraması yapmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'dan tarattım bilgisayarın içinden trojan virüsü çıktı büyük ihtimal ondan oluyordur.
Croxie dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yardım alabilirsiniz ayrıca bilgisayarınızda keylogger olabilir virüs taraması yapmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'dan tarattım bilgisayarın içinden trojan virüsü çıktı büyük ihtimal ondan oluyordur.