Ubisoft hesapları arasında oyun transferi

cugliwq

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bir sorunumu paylaşmak istiyorum; belki benzer bir durumda olanlara yardımcı olur:
  • Eskiden bir Ubisoft hesabım vardı, ama bir süre sonra erişimimi kaybettim.
  • Sonra Steam üzerinden Rainbow Six: Siege'i satın aldım ve yeni bir Ubisoft hesabı açtım.
  • Daha sonra eski hesabıma tekrar erişim sağladım ve oyunu eski hesabımdan oynamak istedim.
  • Ubisoft'a durumu bildirdim, ancak oyun yeni hesaba bağlandığı için eski hesaba aktarmanın mümkün olmadığını söylediler.
  • Eski hesabımda cüzdanda yatırdığım paralar ve içerikler olduğu için benim için önemli.
  • Şimdi Steam'den iade talebinde bulundum; amacım oyunu tekrar satın alıp eski hesabımla eşleştirmek.
Kısaca: Yanlış hesaba bağlanan oyun, eski hesabıma taşınamıyor. İade talebiyle tekrar alıp eski hesaba bağlamayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu bende yaşadım desteklede muhatap oldum fakat hiçbir geri dönüş alamadım umarım sonuca varırsın Ubisoft'un desteği berbat halde

Steam ve Ubisoft bağlantısı kaldırılamıyor diye biliyorum. Eski Ubisoft hesabına daha önceden Steam hesabını bağlamadıysan bu sorunu çözemezsin çünkü yeni hesabına entegre edilmiş. Eski hesabında hiç Steam'den aldığın oyun yok muydu? Varsa o oyunlar hangi Steam hesabının oyunları onu kontrol et.

Son düzenleme:

Eskiden Xbox üzerinden oynuyordum ki Ubisoft hesabına erişimim var Ubisoft desteğiyle bayağı konuştum mümkün olmadığını söylediler belki bir şans Steam iade alır diye uzun uzun onlara yazdım onlarda kabul etmedi mecbur oyunu tekrar satın alacağım hazır indirimdeyken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…