P psikolojik deli Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 345 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #1 100 puana %20 indirim için tıkladım sonrasında sayfa takılı kaldı yenileyince puanlar gitti ama indirimi alamıyorum, müşteri hizmetleri falan yok. Sanırım ayrıca Türkçe site yapma tenezzülünde bile bulunmamış adamlar. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 150,7 KB · Görüntüleme: 78 2.PNG 193,3 KB · Görüntüleme: 71 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2022
100 puana %20 indirim için tıkladım sonrasında sayfa takılı kaldı yenileyince puanlar gitti ama indirimi alamıyorum, müşteri hizmetleri falan yok. Sanırım ayrıca Türkçe site yapma tenezzülünde bile bulunmamış adamlar.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Temmuz 2022 #2 Benim coin'leri kullanıp kod olarak sana atabiliyor muyum? Varsa yollarım.
P psikolojik deli Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 345 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #3 Hoaxer dedi: Benim coin'leri kullanıp kod olarak sana atabiliyor muyum? Varsa yollarım. Genişletmek için tıkla... Bilmem ki hocam çok sıkıntılı bir site.
Hoaxer dedi: Benim coin'leri kullanıp kod olarak sana atabiliyor muyum? Varsa yollarım. Genişletmek için tıkla... Bilmem ki hocam çok sıkıntılı bir site.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Temmuz 2022 #4 @psikolojik deli bana ulaşabileceğim adres verir misin atayım kodu. Tabi çalışır mı bilmiyorum. Ya da direkt buraya yazayım. Kod:Panoya kopyala CLUB-6D9B-WTB4-DFEO-KOBQ
@psikolojik deli bana ulaşabileceğim adres verir misin atayım kodu. Tabi çalışır mı bilmiyorum. Ya da direkt buraya yazayım. Kod:Panoya kopyala CLUB-6D9B-WTB4-DFEO-KOBQ
P psikolojik deli Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 345 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #5 Hoaxer dedi: @psikolojik deli bana ulaşabileceğim adres verir misin atayım kodu. Tabii çalışır mı bilmiyorum. Ya da direkt buraya yazayım. Kod:Panoya kopyala CLUB-6D9B-WTB4-DFEO-KOBQ Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmadı oyunun fiyatı da 45'ten 180'e çıkmış zaten nedense, teşekkür ederim yine de.
Hoaxer dedi: @psikolojik deli bana ulaşabileceğim adres verir misin atayım kodu. Tabii çalışır mı bilmiyorum. Ya da direkt buraya yazayım. Kod:Panoya kopyala CLUB-6D9B-WTB4-DFEO-KOBQ Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmadı oyunun fiyatı da 45'ten 180'e çıkmış zaten nedense, teşekkür ederim yine de.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Temmuz 2022 #6 Çalışsaydı iyi olurdu, yine de denedik.