Burkut0 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #1 Breakpoint almaya çalışıyordum. Böyle bir hata ile karşılaştım. Her türlü yolu denedim alamadım. Kart yurt dışına açık. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2022
Breakpoint almaya çalışıyordum. Böyle bir hata ile karşılaştım. Her türlü yolu denedim alamadım. Kart yurt dışına açık.
hindi Kilopat Katılım 19 Şubat 2018 Mesajlar 15 5 Ocak 2022 #2 Ödeme yönteminizi fraud olarak algılıyor olabilir eğer banka kartından almaya çalışıyorsan sanal kart oluşturup o şekilde almayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Ödeme yönteminizi fraud olarak algılıyor olabilir eğer banka kartından almaya çalışıyorsan sanal kart oluşturup o şekilde almayı deneyebilirsin.
KS KS Burkut0 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #3 hindi dedi: Ödeme yönteminizi fraud olarak algılıyor olabilir eğer banka kartından almaya çalışıyorsan sanal kart oluşturup o şekilde almayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sanal kart ile de denedim ancak değişen bir şey yok. Artı 0 Eksi
hindi dedi: Ödeme yönteminizi fraud olarak algılıyor olabilir eğer banka kartından almaya çalışıyorsan sanal kart oluşturup o şekilde almayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sanal kart ile de denedim ancak değişen bir şey yok.