ZsErdogan Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #1 Lütfen yardım edin Logfile.rar hatası yüzünden oyun çöktü hatası veriyor. Oyunları oynayamıyorum.
KS KS ZsErdogan Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #11 Mesela ben oyunu yerel disk E'ye oluşturdum. Ben seçmeseydim yerel disk C'ye indirecekti. Oraya mı indirsin? Artı 0 Eksi
Mesela ben oyunu yerel disk E'ye oluşturdum. Ben seçmeseydim yerel disk C'ye indirecekti. Oraya mı indirsin?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.826 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 22 Aralık 2020 #12 Oyunu değil, Ubisoft'u E diskine kurmuşsunuz. Oyun dediğim gibi, C:\Users\Erdoğan\Desktop konumunda kurulu. Siz bırakın, oyun kurulum dosyaları oyunun nereye kurulması gerektiğini bizden daha iyi bilir. Artı 0 Eksi
Oyunu değil, Ubisoft'u E diskine kurmuşsunuz. Oyun dediğim gibi, C:\Users\Erdoğan\Desktop konumunda kurulu. Siz bırakın, oyun kurulum dosyaları oyunun nereye kurulması gerektiğini bizden daha iyi bilir.