Ubisoft'tan AC Odyssey indirmeye çalışıyorum fakat bu hatayı veriyor, öbür oyunlarda da aynı hatayı alıyorum yüklerken, çözümü nedir bilen varsa yazabilir mi?
Ubisoft'tan AC Odyssey indirmeye çalışıyorum fakat bu hatayı veriyor, öbür oyunlarda da aynı hatayı alıyorum yüklerken, çözümü nedir bilen varsa yazabilir mi?
This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu
www.techpowerup.com
Linkinden indirin içindeki bat dosyasını yönetici çalıştırın. Gerekli bütün Visual C++ paketlerini otomatik kuracak. Sistemi yeniden başlatın. Ardından tekrar açmayı deneyin. Sorununuz çözülecektir. Çözülmezse dönüş yapın.
This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu
www.techpowerup.com
Linkinden indirin içindeki BAT dosyasını yönetici çalıştırın. Gerekli bütün Visual C++ paketlerini otomatik kuracak. Sistemi yeniden başlatın. Ardından tekrar açmayı deneyin. Sorununuz çözülecektir. Çözülmezse dönüş yapın.