Ubisoft oyunlarından units parası kasmak

SplinterSen

Kilopat
Selamlar R6'da harcamak için Ubisoft görevlerinden units kasmak istiyordum. Bunun için rayman Legends oyununu yükleyip çoğu görevi yaptım fakat yaptığım halde hiçbir işaret tik veya görevi yapmışım gibi göstermiyor. Play rayman Legends görevini bile yapmışım göstermiyor. Bilen varsa acil cevaplarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak oyunun başarımlarına gel sadece bazı oyunlarda units veriyor her zaman kafana göre alamıyorsun sanırım bir de ucuz oyunlarda fazla units kazanma şansın yok mesela assassin's Creed Unity oynadım 50 units aldım. Ondan sonra onu da gittim o oyuna yatırdım anlıyacağın her oyunda vermiyor diye biliyorum ben sen yine de araştır başarımlar kısmına bak bir.

Nasıl alırsın bilemiyorum fakat Assassins oyunlarından (1'den 5'e kadar) biriken unitslerin ekmeğini r6'da iyi yemiştim Assassins'ler iyi kazandırıyor diyebilirim.
(Zamanında 1'den 5'e tüm Assassinsler beleş olduydu birkaçını aldıysan onlardan kasabilirsin.)

Rayman legends units veriyor . Onu kontrol ederek indirdim zaten dediği görevleri de birebir yaptım hatta oyunda 50 tane toplama görevine dair yazı bile çıktı fakat hiçbir şekilde Ubisoft üzerinden gözükmüyor . Oyunu oynama görevi bile olmadı Acaba epic gamesten bedava aldığım için mi böyle oldu ?

(Benim 1'den 5'e tüm Assassins'ler bedavaya geldi epic olsun uPlay olsun onunla alakalı bir durum yok yani )

ben baktım bende hiçbir ac oyunu unit vermiyor
ben baktım ac unity falan hiçbiri unit vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…