Ubisoft platformu nasıl çevrimdışı yapılır?

1752311402731.png

Bundan mı bahsediyorsun?

Eğer bundan bahsediyorsan ubisofta gir. Sol üstten profiline tıkla ve profiline gir.

Çevrimdışı yok galiba. Ne yapmak için istiyorsun bilmiyorum ama görünmez de işine yarayabilir belki.

Eki Görüntüle 2533002

Bundan mı bahsediyorsun?

Eğer bundan bahsediyorsan ubisofta gir. Sol üstten profiline tıkla ve profiline gir.

Çevrimdışı yok galiba. Ne yapmak için istiyorsun bilmiyorum ama görünmez de işine yarayabilir belki.
Bu şekilde işime yaramıyor. Steam’deki gibi çevrim dışı modda kullanmak istiyorum. Paylaşımlı bir hesap kullanıyorum, ancak Ubisoft nedense son sürümde menüden "çevrim dışı mod" seçeneğini kaldırmış...

Bu şekilde işime yaramıyor. Steam'deki gibi çevrim dışı modda kullanmak istiyorum. Paylaşımlı bir hesap kullanıyorum, ancak Ubisoft nedense son sürümde menüden "çevrim dışı mod" seçeneğini kaldırmış...

Giriş yaparken hesap mail şifre yazma yerinde offline mod vardı ama değiştirdiler mi bilmiyorum kontrol eder misiniz?

Giriş yaparken hesap mail şifre yazma yerinde offline mod vardı ama değiştirdiler mi bilmiyorum kontrol eder misiniz?
Evet, o da artık yok. İlginç bir hâle geldi. 😊

Ubisoft, son güncellemelerle birlikte Steam benzeri bir çevrimdışı moddan uzaklaşmış durumda. Bu, paylaşımlı hesap kullanıcılarını ve düşük bağlantı hızına sahip oyuncuları ciddi şekilde etkiliyor. Beta sürüm kullanıyorsanız, klasik sürüme dönmeyi ya da destekle iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

ChatGPT bile üzgün. 😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı