Barkan Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar bahsi geçen uygulamayı satın aldım, ihtiyacım olanı oynadım fakat iptal edemiyorum. Yapay zekadan destek aldım yine olmadı. Nasıl olur bu?
Arkadaşlar bahsi geçen uygulamayı satın aldım, ihtiyacım olanı oynadım fakat iptal edemiyorum. Yapay zekadan destek aldım yine olmadı. Nasıl olur bu?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.148 Makaleler 2 Çözümler 1.464 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #2 Sites-tr_ubisoft-Site Ubisoft Official Store store.ubisoft.com Bu sayfada aboneliklerim kısmından iptal gerçekleştirebiliyor olmalısınız.
Sites-tr_ubisoft-Site Ubisoft Official Store store.ubisoft.com Bu sayfada aboneliklerim kısmından iptal gerçekleştirebiliyor olmalısınız.
Barkan Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Sites-tr_ubisoft-Site Ubisoft Official Store store.ubisoft.com Bu sayfada aboneliklerim kısmından iptal gerçekleştirebiliyor olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Abi tıklıyorum aynı yere atıyor sipariş geçmişi ve adreslerim hariç başka hiçbir şey yok.
Mustafa.Kaan dedi: Sites-tr_ubisoft-Site Ubisoft Official Store store.ubisoft.com Bu sayfada aboneliklerim kısmından iptal gerçekleştirebiliyor olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Abi tıklıyorum aynı yere atıyor sipariş geçmişi ve adreslerim hariç başka hiçbir şey yok.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.148 Makaleler 2 Çözümler 1.464 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #4 Ubisoft+'a hangi uygulama/platform üstünden abone oldunuz?
Barkan Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #5 Gamepulas.
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 781 Çözümler 10 Yer Kuveyt 11 Haziran 2025 #6 Barkan dedi: Gamepulas. Genişletmek için tıkla... O zaman oradan aboneliğini iptal edeceksin.
Barkan Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #7 Mehmet.Heroo dedi: O zaman oradan aboneliğini iptal edeceksin. Genişletmek için tıkla... Çok zekisin ben denemedim zaten.
Mehmet.Heroo dedi: O zaman oradan aboneliğini iptal edeceksin. Genişletmek için tıkla... Çok zekisin ben denemedim zaten.
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 781 Çözümler 10 Yer Kuveyt 12 Haziran 2025 #8 Barkan dedi: Çok zekisin ben denemedim zaten. Genişletmek için tıkla... Kardeşim nereden aldıysan oradan iptal edeceksin Ubisoft+ hem Microsoft'ta var hem de game Plus'da ubisot connectten alman imkansız çünkü orada Türkiye'ye erişime açık değil.
Barkan dedi: Çok zekisin ben denemedim zaten. Genişletmek için tıkla... Kardeşim nereden aldıysan oradan iptal edeceksin Ubisoft+ hem Microsoft'ta var hem de game Plus'da ubisot connectten alman imkansız çünkü orada Türkiye'ye erişime açık değil.