Schwapper Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #1 Merhaba. Epic Games'den Rainbow aldım yükledim Ubisoft'a yönlendirdiğinde benden bir anahtar etkinleştirme mi istiyor? Aşağıda fotoğrafta gördüğünüz gibi bu kodu nereden bulabilirim? Bir bilginiz var mı?
Merhaba. Epic Games'den Rainbow aldım yükledim Ubisoft'a yönlendirdiğinde benden bir anahtar etkinleştirme mi istiyor? Aşağıda fotoğrafta gördüğünüz gibi bu kodu nereden bulabilirim? Bir bilginiz var mı?
Baris17 Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #2 Ubisoft hesabı ile Epic Games hesabı aynı e posta mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
KS KS Schwapper Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #3 Baris17 dedi: Ubisoft hesabı ile Epic Games hesabı aynı e posta mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 14 Eylül 2021 #4 Schwapper dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... O zaman normal. Artı 0 Eksi
KS KS Schwapper Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #5 RainbowwOnSky dedi: O zaman normal. Genişletmek için tıkla... Aynı mı olması gerekiyor? Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 14 Eylül 2021 #6 Schwapper dedi: Aynı mı olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Eğer aynı olmasını istemiyorsanız Epic Games desteğe ürün anahtarını sorup diğer hesapta kullanabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Schwapper dedi: Aynı mı olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Eğer aynı olmasını istemiyorsanız Epic Games desteğe ürün anahtarını sorup diğer hesapta kullanabilirsiniz.
KS KS Schwapper Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #7 RainbowwOnSky dedi: Evet. Eğer aynı olmasını istemiyorsanız Epic Games desteğe ürün anahtarını sorup diğer hesapta kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet onun için ticket açtım Epic Games'e de daha yanıt gelmedi gelene kadar dedim buraya sorayım bilgisi olan vardır diye. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Evet. Eğer aynı olmasını istemiyorsanız Epic Games desteğe ürün anahtarını sorup diğer hesapta kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet onun için ticket açtım Epic Games'e de daha yanıt gelmedi gelene kadar dedim buraya sorayım bilgisi olan vardır diye.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 14 Eylül 2021 #8 Schwapper dedi: Evet onun için ticket açtım Epic Games'e de daha yanıt gelmedi gelene kadar dedim buraya sorayım bilgisi olan vardır diye. Genişletmek için tıkla... Cevap gelince anahtarı etkinleştirip oyunu oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Schwapper dedi: Evet onun için ticket açtım Epic Games'e de daha yanıt gelmedi gelene kadar dedim buraya sorayım bilgisi olan vardır diye. Genişletmek için tıkla... Cevap gelince anahtarı etkinleştirip oyunu oynayabilirsiniz.
debellon Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #9 Schwapper dedi: Aynı mı olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Aynı e posta ile bağlayın. Artı 0 Eksi
KS KS Schwapper Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #10 debellon dedi: Aynı e posta ile bağlayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler. Artı 0 Eksi