D DenizAKDAS44 Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar herkese kolay gelsin Ubisoft connetci actıgım zaman run time error hatasını veriyor. Kapanıyor. Guvenli interneti kapattım bütün Microsoft dosyalarını indirdim kac kere sildim geri yükledim ama olmuyor. Bana bir yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2023
Arkadaşlar herkese kolay gelsin Ubisoft connetci actıgım zaman run time error hatasını veriyor. Kapanıyor. Guvenli interneti kapattım bütün Microsoft dosyalarını indirdim kac kere sildim geri yükledim ama olmuyor. Bana bir yardımcı olur musunuz?
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 657 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #2 Hocam hatayı atın. Veya ekran görüntüsünü. Artı 0 Eksi
KS KS D DenizAKDAS44 Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #3 Old Major dedi: Hocam hatayı atın. Veya ekran görüntüsünü. Genişletmek için tıkla... Hocam 20. kere indirip yüklemede düzeldi sağ olun. Artı 0 Eksi
Old Major dedi: Hocam hatayı atın. Veya ekran görüntüsünü. Genişletmek için tıkla... Hocam 20. kere indirip yüklemede düzeldi sağ olun.