Fiyatlar nasıl peki, uygun mu? Hiç bakmadım, bakayım. Teşekkürler.
Kesinlikle oynanmalı dediğiniz bir oyun var mı? Hiç ubisot oyunu oynamadım.
R6 yı ucuza bir yerde bulursan al fps oyunu ama en iyi oyunu ubisoftunKesinlikle oynanmalı dediğiniz bir oyun var mı? Hiç Ubisot oyunu oynamadım.
Şöyle %20-%50 ekstra indirim verilen bir indirim olsa da For Honor alsam diye bekliyordum sonunda yine indirime girmiş. Bu Ubisoft da fazla sık indirim yapmaya başladı sanki son zamanlarda...
Hocam yakın zamanda oynadınız mı bilmiyorum ama for honor artık öldü neredeyse. Çok kemik bir kadro kaldı halen oynayan, onlarla da gerçekten bu oyunun prosu değilseniz aşık atamıyorsun. O yüzden zerre keyif vermiyor. Çok güzel bir projeydi ama ubisoft eline yüzüne bulaştırdı division gibi. O yüzden naçizane tavsiyem gamepassiniz varsa oradan arada oynayın para vereceğinize.Şöyle %20-%50 ekstra indirim verilen bir indirim olsa da For Honor alsam diye bekliyordum sonunda yine indirime girmiş. Bu Ubisoft da fazla sık indirim yapmaya başladı sanki son zamanlarda...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.