Ubisoft Store "Oh no, it looks like there was a temporary error"

Makaleler
2
Yer
Ojom - Umbara
Merhaba, Ubisoft Store'dan oyun alacağım ama kart bilgilerimi girip onayladıktan sonra böyle bir hata alıyorum "Oh no, it looks like there was a temporary error. No funds were debited from your account. Please try again." yardımcı olabilecek var mı?

Kullandığınız kart ile hiç oyun alımı yaptınız mı? Yapmadıysanız kartınızı yurt dışı kullanımına açmanız gerekiyor. Karttan parayı çekemediği için işlemi iptal ediyor.

Kullandığınız kart ile hiç oyun alımı yaptınız mı? Yapmadıysanız kartınızı yurt dışı kullanımına açmanız gerekiyor. Karttan parayı çekemediği için işlemi iptal ediyor.
Yurtdışı alışverişine nasıl açabilirim? Bankanın uygulamasında böyle bir yer göremedim.

Aynı hata bende de mevcut. Ve her oyunumu internet üzerinden alan biriyim. Çözümü nedir acaba? Steamden daha birkaç gün önce oyun alabildim.

aynı hatayı bende alıyorum ve hala çözemedim 2 gündür. yardımcı olabilecek veya çözebilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…