redesto Femtopat Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 Ubisoft Store'dan AC Rogue, Unity ve Origins alacaktım. Ödeme kısmında Papara kartı girince böyle bir hata geliyor. Bilgisi olan var mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-08-23 162728.png 6,5 KB · Görüntüleme: 22
Ubisoft Store'dan AC Rogue, Unity ve Origins alacaktım. Ödeme kısmında Papara kartı girince böyle bir hata geliyor. Bilgisi olan var mı?
ClutchArda Picopat Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 58 Çözümler 1 23 Ağustos 2025 #2 redesto dedi: Ubisoft Store'dan AC Rogue, Unity ve Origins alacaktım. Ödeme kısmında Papara kartı girince böyle bir hata geliyor. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Ubisoft Store Papara’yı her zaman kabul etmiyor, özellikle sanal kartlarda sorun çıkıyor. Fiziksel kart dene veya farklı bir ödeme yöntemi kullan. Artı 0 Eksi
redesto dedi: Ubisoft Store'dan AC Rogue, Unity ve Origins alacaktım. Ödeme kısmında Papara kartı girince böyle bir hata geliyor. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Ubisoft Store Papara’yı her zaman kabul etmiyor, özellikle sanal kartlarda sorun çıkıyor. Fiziksel kart dene veya farklı bir ödeme yöntemi kullan.