Radoken Zeptopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #1 Arkadaşlar merhaba sorum başlıktaki gibidir. Şu an Ubisoft Store da verilen "SAVE20" indirim kuponu tek kullanımlık mıdır? Bilgisi olan cevap verebilir mi?
Arkadaşlar merhaba sorum başlıktaki gibidir. Şu an Ubisoft Store da verilen "SAVE20" indirim kuponu tek kullanımlık mıdır? Bilgisi olan cevap verebilir mi?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 19 Mart 2023 #2 Evet.
Radoken Zeptopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #3 Frstghost dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 2 defa kullandım oldu. Bug felan mı oldu acaba?
Frstghost dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 2 defa kullandım oldu. Bug felan mı oldu acaba?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 19 Mart 2023 #4 Normal de kodlar tek kullanımlıktır. Eğer olduysa da sorun olmaz. Sizden oyunu geri almak gibi bişey yapmazlar, yapamazlar.
Normal de kodlar tek kullanımlıktır. Eğer olduysa da sorun olmaz. Sizden oyunu geri almak gibi bişey yapmazlar, yapamazlar.
Radoken Zeptopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #5 Frstghost dedi: Normal de kodlar tek kullanımlıktır. Eğer olduysa da sorun olmaz. Sizden oyunu geri almak gibi bir şey yapmazlar, yapamazlar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.
Frstghost dedi: Normal de kodlar tek kullanımlıktır. Eğer olduysa da sorun olmaz. Sizden oyunu geri almak gibi bir şey yapmazlar, yapamazlar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 21 Mart 2023 #6 Radoken dedi: Anladım hocam. Zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bisey değil .
Radoken dedi: Anladım hocam. Zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bisey değil .