Pointaq Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Ubisoft Connect'e oyun bağlayamıyorum ve bağlayamadığım içinde oyunu oynayamıyorum. Serverlera şu anda ulaşılamıyor diyor. Ne zaman düzelir.
Ubisoft Connect'e oyun bağlayamıyorum ve bağlayamadığım içinde oyunu oynayamıyorum. Serverlera şu anda ulaşılamıyor diyor. Ne zaman düzelir.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #2 Net konuşmayız. Fakat çok uzun saatler sürmüyor. Tahminimce 1-2 saati bulur. Genelde bakımlar 1 saat içinde yapılıyordu.
Net konuşmayız. Fakat çok uzun saatler sürmüyor. Tahminimce 1-2 saati bulur. Genelde bakımlar 1 saat içinde yapılıyordu.
Pointaq Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #3 2 gün oldu herhangi bir düzelme olmadı. Saint Lucia dedi: Net konuşmayız. Fakat çok uzun saatler sürmüyor. Tahminimce 1-2 saati bulur. Genelde bakımlar 1 saat içinde yapılıyordu. Genişletmek için tıkla... 2 gün oldu henüz düzelme olmadı. Son düzenleme: 30 Haziran 2022
2 gün oldu herhangi bir düzelme olmadı. Saint Lucia dedi: Net konuşmayız. Fakat çok uzun saatler sürmüyor. Tahminimce 1-2 saati bulur. Genelde bakımlar 1 saat içinde yapılıyordu. Genişletmek için tıkla... 2 gün oldu henüz düzelme olmadı.