metehanmckx4 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #1 Merhaba arkadaşlara az once GAME+ ile Ubisoft+ aldım hesabımı eşleştirdim ama oyunları goremiyorum indiremiyorum yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlara az once GAME+ ile Ubisoft+ aldım hesabımı eşleştirdim ama oyunları goremiyorum indiremiyorum yardımcı olur musunuz?
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 819 Çözümler 10 Yer Kuveyt 6 Temmuz 2025 #2 metehanmckx4 dedi: Merhaba arkadaşlara az once GAME+ ile Ubisoft+ aldım hesabımı eşleştirdim ama oyunları goremiyorum indiremiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir Ubisoft oyununu Ubisoft bağlantısı üzerinden oyuna girdiğinizde hangi hatayı veriyor mesela Valhalla veya Shadow'su Ubisoft connectten üzerinden Ubisoft hesabınızla girdiğinizde herhangi bir hata veriyor mu?
metehanmckx4 dedi: Merhaba arkadaşlara az once GAME+ ile Ubisoft+ aldım hesabımı eşleştirdim ama oyunları goremiyorum indiremiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir Ubisoft oyununu Ubisoft bağlantısı üzerinden oyuna girdiğinizde hangi hatayı veriyor mesela Valhalla veya Shadow'su Ubisoft connectten üzerinden Ubisoft hesabınızla girdiğinizde herhangi bir hata veriyor mu?