Nahz Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 27 Aralık 2020 #1 Merhaba, MSI kampanyasından kazandım AC: Valhalla oyununu Ubisoft hesabımda etkinleştirdim. Oyunu yükledim ve ertesi gün oyunu başlatmak istediğimde ise benden tekrar oyun anahtarı istemekte. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem? Dosya Ekleri IMG_20201227_151424.png 53,4 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba, MSI kampanyasından kazandım AC: Valhalla oyununu Ubisoft hesabımda etkinleştirdim. Oyunu yükledim ve ertesi gün oyunu başlatmak istediğimde ise benden tekrar oyun anahtarı istemekte. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 27 Aralık 2020 #2 Doğru hesaba girdiğinize emin misiniz? Anahtar zaten başka bir hesapta kullanılıyor demiş.
Nahz Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 27 Aralık 2020 #3 reptile dedi: Doğru hesaba girdiğinize emin misiniz? Anahtar zaten başka bir hesapta kullanılıyor demiş. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirme bölümünde ki sansürlediğim mail ile giriş yapılması lazım değil mi?
reptile dedi: Doğru hesaba girdiğinize emin misiniz? Anahtar zaten başka bir hesapta kullanılıyor demiş. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirme bölümünde ki sansürlediğim mail ile giriş yapılması lazım değil mi?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 27 Aralık 2020 #4 Orada giriş yaptığınız hesaba bağlı olan e-posta adresini gösteriyor. Göründüğü üzere siz oyunu farklı bir hesapta etkinleştirmişsiniz.
Orada giriş yaptığınız hesaba bağlı olan e-posta adresini gösteriyor. Göründüğü üzere siz oyunu farklı bir hesapta etkinleştirmişsiniz.