Ubisoft, The Division 2 İçin Yeni İçerik Yayınlayacağını Açıkladı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Ubisoft, bu yıl içerisinde The Division 2 için yeni güncellemeler yayınlayacağını açıkladı. The Division 2‘ye bildiğiniz üzere bir süredir yeni içerikler gelmiyor. Oyuncular yeni içeriklerin yolunu gözlerken, geliştirici stüdyodan beklenen açıklama sonunda geldi. Geliştirici stüdyo Massive Entertainmet, bu yılın ilerleyen zamanlarında The Division 2 için yeni içerikler sunacağını belirtti. Bu içerikler hakkında herhangi bir detay […]

Devamı: Ubisoft, The Division 2 İçin Yeni İçerik Yayınlayacağını Açıkladı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hak ettiğini alamayan bir oyun. Zira Ghost reacon serisi de öyle.

Nasıl alamıyor ben mi anlamıyorum bu oyunu? Ghost Recon serisi sürekli ve her sene tekrarlanıyor, yeni map yeni yapay zeka getirdik diyorlar 1 kişi 10 kişiyi öldürebiliyor. Bu oyunun mu hakkı yeniyor?

Nasıl alamıyor ben mi anlamıyorum bu oyunu? Ghost Recon serisi sürekli ve her sene tekrarlanıyor, yeni map yeni yapay zeka getirdik diyorlar 1 kişi 10 kişiyi öldürebiliyor. Bu oyunun mu hakkı yeniyor?
Breakpoint gerçekten rezaletti. Ama The Division ve Wildlands bence gayet başarılı oyunlardı. Daha fazla satmalarını isterdim.

The Division 2 güzeldir. Ne kadar oyunucu sayısı pek fazla olmasa da oyunu canlı tutmak adına update getirmeleri iyi.

İlk oyun da iyiydi ama "hile" olayını çözemediler ve benim için oyun bitti. Single player olarak oyunu bitirdikten sonra devamı yok. Çünkü çok oyunculu kısmında hile, oyun zevkimin içine etti ve Division benim için bitti.

Konsolda oynadığımdan hile sıkıntısı yaşamadım. Ama PC'de çok vardı dediğin gibi. Dark Zone'da cirit atıyorlardı.

81 saat oynadım. Gerek açık dünyasındaki küçük olaylar, gerek görevleriyle güzel bir oyun. Oyun bittikten sonra farklı şekilde devam ediyor ama aynı yerlerde savaşıp devam etmek istemeyebilirsiniz.

Breakpoint gerçekten rezaletti. Ama The Division ve Wildlands bence gayet başarılı oyunlardı. Daha fazla satmalarını isterdim.
Her ikisi de aşırı tekrara düşüyorlar. Division 2 bir süre sonra sadece "nişan al ve ateş et" oyununa dönüyor. Sürekli çıkan ücretli DLC'ler de işin suyunu çıkardı. Oyunun en yüksek sürümünü satın alıyorsun, 1 sene sonra yeni bir genişleme paketi getirip "bunu almazsan güçsüz kalırsın" diye kafana vuruyorlar.(Warlords of New York) Şimdi yine böyle bir eklenti paketi gelirse insanları üçüncü defa aptal yerine koymuş olacaklar. Free2Play oyun olsa anlarım ama tam ücretli bir oyunu böyle sömürmeleri hiç hoş değil.

Wildlands'da ise keşke yapılacak daha fazla şey olsaydı, harita çok güzel ama bir o kadar da boş. Oyunda keskin nişancı olmak çok eğlenceliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…