Bende de aynı anda Epic, Steam, EA, Ubisoft, Riot hesaplarına sızmaya çalıştılar. Steam'e bir şey olmadı. EA e-postamı değiştirmişlerdi ama EA'den gelen bildirim e-postasıyla onu hallettim. "E-postanızın eskiye dönmesini istiyor musunuz?" diyordu, ben de onayladım ve EA'yi kurtardım. Epic'te de benzer bir durum olmuştu galiba, o da çok problem çıkartmadı. Beni en fazla uğraştıran Ubisoft oldu. Adamlar e-postamı değiştirmiş fakat Ubisoft'un bana gönderdiği bildirim e-postasında maksimum şifre değiştirebiliyordum. E-postası değişmiş bir hesabın şifresini nasıl değiştireyim

Ubisoft bu yönden benden büyük bir eksi puan aldı. Mecbur ticket açmak zorunda kaldım. Bunu da 3 farklı tolla yaptım. Önce Ubisoft'a düz ticket açtım. Baktım cevap gelmiyor, başka bir Ubisoft hesabı açtım ve çalınan hesabımı kurtarmalarını söyledim. Bu arada Ubisoft hesabımdaki yüklü oyunları oynayabiliyordum. Bir gün Far Cry 5 oynarken oyun içinden Ubisoft menüsüne girerek oradan ticket oluşturma fikri aklıma geldi. Shift+F2 ile girebiliyorsun oyun içindeyken. Tabi Far Cry 5 Steam'de de olduğu için bu oyuna bir şey yapamazlardı. Buradan yapmak istersen anlatayım: Önce o menüye gir oyun içinden. Sonra alttaki "Key Activation" kısmına gir. Çıkan penceredeki mavi yazılı "Ubisoft Support" kısmına tıkla. Çıkan pencerede "Homepage > Article" diye bir yer var. "Homepage"e tıkla. Artık çalınan hesap üzerinden ticket oluşturabilirsin. Altlarda mor renkli "Contact Us"a tıkla. "Account Management and Security"den ticket oluştur. Ticket oluştururken hesabın çalındığı sırada bilgisayarının IP adresini, hesabının asıl e-postasını, sana gelen e-posta veya şifrenin değiştirildiğine dair gelen e-postaların bir kopyasını göndermeyi unutma. Başka sorunuz olursa yazın, elimden geldiğince yardımcı olurum