Ubisoft+ Türkiye'de yok!

Alakası yok. İnternete PayPal neden kapandı diye yazıp öyle yorum yapın bari.

PayPal Türkiye'de bir mükellef olarak bulunmayı reddediyor.​

Denetlenemeyen yüklü bir para akışının kontrolü sağlanmak istendiğinde de anlaşmazlık kaçınılmaz.

Bu denetlenemeyen parayla gelen güvenlik açığı da para aklamanın önünü açıyor.​

Sebebinin ise PayPal üzerinden Türkiye'de yapılan finansal verilerinin BDDK'nın Türkiye'de tutmasını istemesi ancak PayPal'ın bunu kabul etmemesi olarak gösteriliyor

Sonuçta Türkiye içinde bir para döngüsü varsa bunun yasal olabilmesi ve kontrolü için Türkiye'ye bir cevap vermek zorunda kalırsınız. PayPal bunu reddedince "Biz de size lisans vermiyoruz" denmesi gayet doğal.

PayPal Finansal Verilerini Diğer Ülkelerde Tutuyor Mu?​

abiki. Özellikle Avrupa Birliği'ne bağlı ülkelerin hepsinde faaliyette olan PayPal, her bir ülkeye finansal verilerini sunuyor ve sunucularını bu ülkelerde barındırıyor.

Bizlik bir sorun yok.

Bilgi ne kadar doğru bilmiyorum ama BDDK PayPal'den finansal işlemlerin BDDK bildirilmesi ve kaydedilmesini istemiş BDDK lisans vermeyince PayPal kullanılmıyor.
Evet bu şekilde. Örneğin Binance kapanırsa yine bu tarz bir sebepten kapanacak. Sanki Binance'daki, PayPal'daki paranın yolu bankaya düşmüyormuş gibi.

Ben lisedeyken PayPal kullanıyordum, ona rağmen eksikliği hissediliyor. Freelance yapanlar nasıl zorlanıyor acaba.

Binance TR meclis ile ortak çalışma yürütüyor.

Ne içtin kardeşim, Afrika bizden daha mı iyi?
En az yarısı bizden iyi
Şu an sayarım bir düzine Afrika ülkesi bizi katlar , bence bu ayrımın tek sebebi alım gücünde dünya sonuncusu olmamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…