jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 15 Aralık 2020 #21 TncyKrmn dedi: Yanlış bilgi. "from December 14 until December 18" 14 Aralık - 18 Aralık arası. Oyun olacağının garantisi yok oyun içi hediye olabilir. Genişletmek için tıkla... MESs¹¹ dedi: 19 Aralık son gün. Yılbaşına kadar veren Epic Games. Genişletmek için tıkla... 14-18 Aralık arası oyun içi hediye, diğer zamanlar oyun diye görmüştüm ben. Yanlış olabilir.
TncyKrmn dedi: Yanlış bilgi. "from December 14 until December 18" 14 Aralık - 18 Aralık arası. Oyun olacağının garantisi yok oyun içi hediye olabilir. Genişletmek için tıkla... MESs¹¹ dedi: 19 Aralık son gün. Yılbaşına kadar veren Epic Games. Genişletmek için tıkla... 14-18 Aralık arası oyun içi hediye, diğer zamanlar oyun diye görmüştüm ben. Yanlış olabilir.
TncyKrmn Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 274 Çözümler 2 15 Aralık 2020 #22 jax teller fanboyu dedi: 14-18 Aralık arası oyun içi hediye, diğer zamanlar oyun diye görmüştüm ben. Yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun içi olmuş olsaydı bugün oyun vermezlerdi hocam.
jax teller fanboyu dedi: 14-18 Aralık arası oyun içi hediye, diğer zamanlar oyun diye görmüştüm ben. Yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun içi olmuş olsaydı bugün oyun vermezlerdi hocam.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 2 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #23 TncyKrmn dedi: Oyun içi olmuş olsaydı bugün oyun vermezlerdi hocam. Genişletmek için tıkla... Dün AC Valhalla için oyun içi hediye verdiler. Son düzenleme: 15 Aralık 2020
TncyKrmn dedi: Oyun içi olmuş olsaydı bugün oyun vermezlerdi hocam. Genişletmek için tıkla... Dün AC Valhalla için oyun içi hediye verdiler.
TncyKrmn Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 274 Çözümler 2 15 Aralık 2020 #24 Gabe Newell dedi: Dün AC Valhalla için oyun içi hediye verdiler. Genişletmek için tıkla... Mesajları okumadan neden cevap yazıyorsunuz ?
Gabe Newell dedi: Dün AC Valhalla için oyun içi hediye verdiler. Genişletmek için tıkla... Mesajları okumadan neden cevap yazıyorsunuz ?
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 2 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #25 TncyKrmn dedi: Mesajları okumadan neden cevap yazıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın.
TncyKrmn dedi: Mesajları okumadan neden cevap yazıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın.