Turbo_21 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 Assassin's Creed serisini oynamak istiyorum ama şu anda yeni bir PC olmadığı içinde oynayamıyorum bir yandan ise oyun ile GeForce NOW fiyatı birlikte çok pahalıya geliyor tek çare Ubisoft+ bulabildim. Böyle bir şey mümkün mü acaba?
Assassin's Creed serisini oynamak istiyorum ama şu anda yeni bir PC olmadığı içinde oynayamıyorum bir yandan ise oyun ile GeForce NOW fiyatı birlikte çok pahalıya geliyor tek çare Ubisoft+ bulabildim. Böyle bir şey mümkün mü acaba?
Çözüm Şebnem Ferah 9 Eylül 2023 Mümkün Ubisoft Connect uygulamasınından Ubisoft+ sayfasında oynamak istediğin oyunu kütüphanene ekle. Daha sonra GeForce NOW üzerinden oynayabilirsin.
Mümkün Ubisoft Connect uygulamasınından Ubisoft+ sayfasında oynamak istediğin oyunu kütüphanene ekle. Daha sonra GeForce NOW üzerinden oynayabilirsin.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 9 Eylül 2023 #2 Mümkün Ubisoft Connect uygulamasınından Ubisoft+ sayfasında oynamak istediğin oyunu kütüphanene ekle. Daha sonra GeForce NOW üzerinden oynayabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Mümkün Ubisoft Connect uygulamasınından Ubisoft+ sayfasında oynamak istediğin oyunu kütüphanene ekle. Daha sonra GeForce NOW üzerinden oynayabilirsin.