Tamer_Arbl Centipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 21 22 Şubat 2020 #1 Steam'den uno oyunu (PC'den bağlanıyorum) aldım. Oyuna girdiğimde konsol oyunu gibi algılıyor ve hiçbir şekilde ayarlara falan giremiyorum. Mouse falan çalışmıyor. Örnek olarak da resim koydum. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri Adsız.png 506,6 KB · Görüntüleme: 54
Steam'den uno oyunu (PC'den bağlanıyorum) aldım. Oyuna girdiğimde konsol oyunu gibi algılıyor ve hiçbir şekilde ayarlara falan giremiyorum. Mouse falan çalışmıyor. Örnek olarak da resim koydum. Ne yapabilirim?
reyder Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #2 Dostum merhaba, öncelikle sorununu çözebildin mi? Ben de oyunu aldım fakat oynayacak arkadaşım yok eğer oynuyorsan birlikte oynayabiliriz. Artı 0 Eksi
Dostum merhaba, öncelikle sorununu çözebildin mi? Ben de oyunu aldım fakat oynayacak arkadaşım yok eğer oynuyorsan birlikte oynayabiliriz.
KS KS Tamer_Arbl Centipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 21 19 Şubat 2021 #3 reyder dedi: Dostum merhaba, öncelikle sorununu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Format atmıştım, format attıktan sonra o da düzelmişti. reyder dedi: Ben de oyunu aldım fakat oynayacak arkadaşım yok eğer oynuyorsan birlikte oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Maalesef oynamıyorum şuan Artı 0 Eksi
reyder dedi: Dostum merhaba, öncelikle sorununu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Format atmıştım, format attıktan sonra o da düzelmişti. reyder dedi: Ben de oyunu aldım fakat oynayacak arkadaşım yok eğer oynuyorsan birlikte oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Maalesef oynamıyorum şuan