Ubisoft Connect Ubisoft unutulan şifre için mail göndermiyor

Yabugg

Hectopat
Daha fazla  
Hesabın şifresini unuttum fakat Ubisofftan isteyince ne email gönderiyor ne de telefonuma kod. 2 gündür giremiyorum ne yapmam gerek?

Hesabın şifresini unuttum fakat Ubisofftan isteyince ne email gönderiyor ne de telefonuma kod. 2 gündür giremiyorum ne yapmam gerek?

Kodu doğru maile gönderdiğinize emin misiniz? Çünkü en geç 10 dakika içerisinde çoktan gelmesi lazımdı.

Spam'ı kontrol ettin mi? Gmail ise Tanıtımlara bakmayı da ihmal etme.

Hocam destek talebi açmanızı öneririm ya da Ubisoft'un İngilizce Discord sunucusuna gidip oradaki yetkililerlede bir konuşmano öneririm bende yaşadım destek talebi açınca düzeldi.

Spam'ı kontrol ettin mi? Gmail ise tanıtımlara bakmayı da ihmal etme.

Baktım hiçbir yerde yok.

Kodu doğru maile gönderdiğinize emin misiniz? Çünkü en geç 10 dakika içerisinde çoktan gelmesi lazımdı.

Yanlış olabilir haklısın.

Hocam destek talebi açmanızı öneririm ya da Ubisoft'un İngilizce Discord sunucusuna gidip oradaki yetkililerlede bir konuşmano öneririm bende yaşadım destek talebi açınca düzeldi.

Destek talebi açtım şu an

Hocam Gmail'den gördüm hesabım çalımış ve spam klasörüne düstüğü için fark etmemişim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…