wreiX Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 163 29 Ocak 2022 #1 Epic Games hesabımdaki AC Valhalla ürünü Ubisoft Connect hesabıma bağlı. Değiştirmek istiyorum nasıl bağlantıyı kesebilirim? Farklı bir Ubisoft Connect hesabına bağlarım?
Epic Games hesabımdaki AC Valhalla ürünü Ubisoft Connect hesabıma bağlı. Değiştirmek istiyorum nasıl bağlantıyı kesebilirim? Farklı bir Ubisoft Connect hesabına bağlarım?
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.670 Çözümler 34 29 Ocak 2022 #2 Ubisoft Desteğe yazman gerekiyor.
wreiX Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 163 29 Ocak 2022 #3 babaproo dedi: Ubisoft desteğe yazman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ubisoft desteğe yazılmıyor Fransa'daki COVID 19 sürecinden dolayı.
babaproo dedi: Ubisoft desteğe yazman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ubisoft desteğe yazılmıyor Fransa'daki COVID 19 sürecinden dolayı.
Beyefendi_Haydo Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #4 Detaylı olarak anlatılmış. Ubisoft Account Unlinking | Ubisoft Help www.ubisoft.com
wreiX Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 163 29 Ocak 2022 #5 Beyefendi_Haydo dedi: Ubisoft Account Unlinking | Ubisoft Help www.ubisoft.com Genişletmek için tıkla... Orada Epic Games bulunmuyor.
Beyefendi_Haydo dedi: Ubisoft Account Unlinking | Ubisoft Help www.ubisoft.com Genişletmek için tıkla... Orada Epic Games bulunmuyor.
E Emirhandgbf Centipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #6 merhaba sorunu çözebildin mi bende aynı sorunu yaşıyorum
wreiX Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 163 9 Mayıs 2022 #7 Emirhandgbf dedi: Merhaba sorunu çözebildin mi bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Destekle iletişime geçip halletmiştim hocam canlı destek ile.
Emirhandgbf dedi: Merhaba sorunu çözebildin mi bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Destekle iletişime geçip halletmiştim hocam canlı destek ile.
yusuf trabzon Decapat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #8 wreiX dedi: Destekle iletişime geçip halletmiştim hocam canlı destek ile. Genişletmek için tıkla... Hocam canlı desteğe tam olarak nereden giriş yaptınız bir türlü bulamıyorum.
wreiX dedi: Destekle iletişime geçip halletmiştim hocam canlı destek ile. Genişletmek için tıkla... Hocam canlı desteğe tam olarak nereden giriş yaptınız bir türlü bulamıyorum.