Ubisoft Yılbaşı İndirimi AC: Valhalla ₺105

Serinin tüm oyunlarını bitirdim ama bu oyunda 5 defa başlayıp bıraktım. Bir yerden sonra inanılmaz bayıyor. Çok fazla görev olduğu için tekrara düşüyor oyun. Sanırım ondan.

aga ben tekrar eden görevlerden yana sıkıntı yapan birisi değilim (yani çoğunlukla değilim). Bu oyunda savaşma animasyonları çok kötü, atmosfer de hoşuma gitmedi. Bu oyunu oynamayı defalarca denedim(hala deniyorum) olmuyor.

Ben bütün seriyi bitirdim. Origins ve oddysey ve Valhalla hariç. Bu 3 oyun sarmadı. Animus hack paneli var diye sanırım. Gerçi Valhalla'yı hiç açıp oynamadım bile.

Hata etmişsin Origins ve Odyssey mükemmel bir oyun, şans ver derim. Ama Odyssey oynadıktan sonra Origins sarmaz bence şans verirsen Origins'den başla.

Bu fiyata degecek bir oyun.

Odyssey de climax yapti bence A.C. serisi ancak Valhalla da yavana atilmamali.

Oynayayim bitireyim bunu da denecek bir oyun degil Valhalla. Sindire sindire oynanmali. Bir de bence boss fightlar daha zor ve zevkli.

Ancak sesleri hic hosuma gitmiyor ve zaman zaman buga giriyor. Reddit te de bu durumu belirten cok kullanici var. Grafiklerde herhangi bir gelisme de yok hatta bence Odyssey daha iyi bile olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı