ThorZap Centipat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #1 Ubisoft'tan Watch Dogs 2 almıştım ve e postayı yanlış girmişim mesela abcd123@gmail değil de abcd123@mail.com girdim nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2022
Ubisoft'tan Watch Dogs 2 almıştım ve e postayı yanlış girmişim mesela abcd123@gmail değil de abcd123@mail.com girdim nasıl düzeltebilirim?
ea3 Yoctopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #2 Merhabalar öncelikle. Steam üzerinden mi aldınız oyunu, yoksa Ubisoft üzerinden mi satın alım gerçekleştirdiniz? Artı 0 Eksi
Merhabalar öncelikle. Steam üzerinden mi aldınız oyunu, yoksa Ubisoft üzerinden mi satın alım gerçekleştirdiniz?
KS KS ThorZap Centipat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #3 ea3 dedi: Merhabalar öncelikle. Steam üzerinden mi aldınız oyunu, yoksa Ubisoft üzerinden mi satın alım gerçekleştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Epic games bedava verdiğinde Artı 0 Eksi
ea3 dedi: Merhabalar öncelikle. Steam üzerinden mi aldınız oyunu, yoksa Ubisoft üzerinden mi satın alım gerçekleştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Epic games bedava verdiğinde