Merhaba geçen hafta Ubisoft hesabımı çalındı. Müşteri hizmetleri dönüş yaptı. Sadece yeni mail mi istiyor?
Xbox bağlantılı farklı mail cıkarsa sıkıntı cıkar mı?
Fotoğraf paylaşamıyorum hata alıyorum. Buradan aynısı yazıyorum.
Merhaba,
Bize geri dönüp Ubisoft hesabınızın kurtarılması için ayrıntıları doğruladığınız için teşekkür ederiz. Ubisoft hesabınıza erişiminizi kurtarmak istediğinizi anlıyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Bir güvenlik incelemesi gerçekleştirdikten sonra, bu hesabın size iade edilmesinin güvenli olduğunu belirledik. Ubisoft hesabınızda değiştirilecek bir e-posta adresi sağlayın. Verilen e-posta adresinin başka hiçbir Ubisoft hesabı tarafından kullanılmaması gerektiğini unutmayın.
Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa bize ulaşmaktan çekinmeyin.
Xbox bağlantılı farklı mail cıkarsa sıkıntı cıkar mı?
Fotoğraf paylaşamıyorum hata alıyorum. Buradan aynısı yazıyorum.
Merhaba,
Bize geri dönüp Ubisoft hesabınızın kurtarılması için ayrıntıları doğruladığınız için teşekkür ederiz. Ubisoft hesabınıza erişiminizi kurtarmak istediğinizi anlıyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Bir güvenlik incelemesi gerçekleştirdikten sonra, bu hesabın size iade edilmesinin güvenli olduğunu belirledik. Ubisoft hesabınızda değiştirilecek bir e-posta adresi sağlayın. Verilen e-posta adresinin başka hiçbir Ubisoft hesabı tarafından kullanılmaması gerektiğini unutmayın.
Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa bize ulaşmaktan çekinmeyin.